Prod-Masz - producător de mașini de îndoit table I Kęsowo

Prod-Masz – producător lider de mașini de îndoit și mașini de tablă

În oferta Prod-Masz veți găsi mașini de îndoit de precizie și alte mașini de tablă cu o garanție de 12 luni. Aveți încredere în experiența noastră – cumpărați un dispozitiv care se distinge prin calitate și fiabilitate înaltă!

Contactează-ne!

Afacerea de familie – o abordare inovatoare

Prod-Masz este o companie de familie cu mari tradiții, care se concentrează pe producția inovatoare și modernizarea continuă a oferi. Avem grijă de cele mai înalte standarde tehnice și ghiduri CE.

Ne concentrăm pe dezvoltarea continuă pentru a satisface perfect cerințele profesioniștilor din Polonia și de peste mări. Acest lucru ne face unul dintre cei mai importanți producători de mașini de îndoit de pe piață.

Ne bazăm pe personal specializat – angajații noștri au grijă de fiecare detaliu al producției, astfel încât dispozitivele pe care le creăm să fie perfect precise, fără defecte și durabile. Designul fiabil și aplicarea lor versatilă sunt o garanție a succesului pentru clienții noștri.

Abilitățile dumneavoastră – echipamentele noastre

Ne propunem să oferim tuturor posibilitatea de a achiziționa o mașină de tablă care rezonează cu nevoile lor profesionale. După ce am ascultat nevoile clienților noștri, am creat un configurator, permițându-vă să selectați parametrii mașinii în funcție de nevoile dvs.

Abilitățile și cunoștințele dvs. în lucrul cu o mașină de îndoit personalizată Prod-Masz vă vor permite să obțineți și mai mult. Configurați-vă dispozitivul și deveniți un maestru al meșteșugului dvs.!

Verificați produsele
 • Clienți unici

  Clienții noștri sunt maeștri în meseria lor – specialiști care știu ce își doresc și au standarde și cerințe înalte. Facem totul pentru a-i satisface!

 • Tradiție și inovație

  Prod-Masz este o companie de familie, la care ne pasă de relații și standarde înalte de muncă, în timp ce căutăm soluții moderne și mizăm pe tehnologii inovatoare.

 • Satisfacție garantată

  La Prod-Masz, mașinile de îndoit și alte utilaje vin cu o garanție de 12 luni. Uneltele noastre sunt extrem de durabile – create pentru a rezista greutăților muncii de zi cu zi.

 • Cele mai înalte standarde

  Mașinile de îndoit Prod-Masz sunt fabricate la cele mai înalte standarde tehnologice și îndeplinesc cerințele CE. Folosind metoda CNC, obținem o precizie excepțională de fabricație.

 • Consultanta profesionala

  Personalul producătorului de mașini de îndoit Prod-Masz este oameni cu cunoștințe enorme și ani de experiență în industrie – cunosc problemele și nevoile clienților și fac totul pentru a le satisface!

 • abordare individuală

  Clienții Prod-Masz au obiceiuri individuale, abilități și abordare a muncii – facem totul pentru ca mașinile noastre să se armonizeze cu ele în toate privințele!

Contactează-ne!
Recenzii despre produse

Vezi ce cred ceilalti despre noi

Operăm pe piața mașinilor de îndoit de peste 20 de ani, lucrând cu mii de clienți mulțumiți din toată Polonia și de peste mări. Aflați ce părere au despre produsele noastre și profitați de produsele noastre de echipamente robuste adaptate nevoilor tale!

Cel mai recent catalog

Aflați mai multe despre echipamentele de top ale producătorului de mașini de îndoit Prod-Masz!