Oferi

Configurați-vă o mașină de îndoit!

Przejdź przez proces konfiguracyjny i dopasuj urządzenie pod swoje wymagania

Accesați configuratorul

Alegeți echipamente de la producătorul de mașini de îndoit Prod-Masz

Oferta nu include ceea ce ai nevoie? Sau poate nu ești sigur ce să alegi? folosește-ne configurator sau contactați specialiștii noștri care vă vor ajuta să potriviți dispozitivul la așteptările dumneavoastră!

 • O gamă largă de Prod-Masz

  La Prod-Masz, știm cum munca mașinilor de îndoit table pe care le oferim afectează eficiența muncii clienților noștri – de aceea creăm mașini de îndoit care sunt durabile și robuste, cu o construcție puternică și un design sigur. Utilizarea lor versatilă îmbunătățește munca în producția industrială, precum și în timpul implementării contractelor cu investitorii și chiar în timpul lucrului cu do-it-yourself în garajele de acasă.

 • Bestsellery firmy Prod-Masz

  Mașină de îndoit acoperișuri

  Un îndoit tablă este un instrument esențial în lucrările de acoperiș. Prin urmare, trebuie să fie fiabil și fără probleme și să aibă o precizie ridicată pentru a garanta execuția perfectă a tabliilor și a altor lucrări. Fiecare foaie trebuie îndoită cu precizie și în același timp rapid pentru a satisface cerințele investitorului.

 • Mașină de îndoit țevi

  Mașina de îndoit țevi este unul dintre dispozitivele incluse în oferta producătorului de mașini de îndoit Prod-Masz. Aceste instrumente sunt create pentru țevi, tije, elemente decorative, instalații sanitare, lucrări de reparații și multe altele. Folosind echipamente de la producătorul mașinilor de îndoit Prod-Masz, vă puteți aștepta la un rezultat repetabil, operare ușoară și precizie.

 • Mică mașină de îndoit

  Alături de echipamente pentru profesioniști, oferim și mașini de îndoit mici pentru persoane fizice sau pentru lucrări de reparații experte. Îndoitoarele manuale mici sunt ușor de transportat, ocupă puțin spațiu și, în același timp, ajută la îndoirea materialelor la forma dorită cu mare forță. Alegând o mașină de îndoit mică de la Prod-Masz, vă puteți aștepta la aceeași calitate înaltă a manoperei ca și în cazul îndoiturilor de dimensiuni mari.

 • Accesorii pentru mașini de îndoit

  Accesoriile pentru mașinile de îndoit sunt produse care permit lucrul cu tablă și mai extins. Datorită utilizării acestor scule, fiecare prelucrare devine perfect finisată, integrându-se fără probleme în structura creată.

Cel mai recent catalog

Aflați mai multe despre echipamentele de top ale producătorului de mașini de îndoit Prod-Masz!